Llegeix aquest article a:

Estats Units: auditoria comú per assegurar el benestar dels porcs i la seguretat alimentària

L'objectiu general del procés d'auditoria comú és proporcionar als consumidors una major garantia sobre el benestar dels animals i la seguretat alimentària.

Dimecres 29 octubre 2014 (fa 2 anys 9 mesos 23 dies)

El National Pork Board ha anunciat que la nova plataforma d'auditoria de la indústria porcina comú per a tots els productors, envasadors i processadors estarà certificada per l'Organització Professional Auditora de Certificació Animal (PAACO). Aquesta nova eina d'auditoria es basa en el programa Assurance®Plus (PQA Plus®) que s'amplia per servir com a plataforma única i comuna d'auditoria per a la indústria de la carn de porc.

L'objectiu general del procés d'auditoria comú és proporcionar als consumidors una major garantia sobre el benestar dels animals i la seguretat alimentària.

Per ajudar a evitar la duplicació dels programes d'auditoria, costosos i ineficients que són comuns en alguns països, aquesta nova eina està dissenyada per:

  • Satisfer les necessitats de cada empresa i dels clients.
  • Centrar-se en criteris basats en els resultats que mesuren i milloren el benestar animal.
  • Proporcionar claredat als productors sobre els estàndards i expectatives de l'auditoria.
  • Reduir al mínim la duplicació i evitar l'excés de mostreig.
  • Assegurar una major integritat del procés d'auditoria a través d'una aplicació coherent.
  • Proporcionar una plataforma objectiva basada en dades científiques que faciliti la millora contínua en la cura dels animals.

Dijous, 23 d'octubre de 2014/ National Pork Board/ Estats Units.
http://www.pork.org

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí