Llegeix aquest article a:

Xina: la revisió de la Llei de Seguretat Alimentària preveu sancions més dures

La revisió de la Llei de Seguretat Alimentària de la Xina preveu sancions més dures per als infractors així com un sistema de supervisió de la seguretat alimentària més estricte.

Dijous 10 juliol 2014 (fa 4 anys 7 dies)

Una revisió de la Llei de Seguretat Alimentària de la Xina va tenir la seva primera lectura a finals del passat mes i especifica dures sancions per als infractors, amb la previsió d'un sistema de supervisió de la seguretat alimentària més estricte.

La llei actual ha estat una mica efectiva en la millora de la seguretat alimentària, però la situació segueix sent greu, segons Zhang Yong, director del Departament d'Alimentació i Medicaments. El sistema actual no és efectiu i les sancions no són capaçes de dissuadir els delinqüents, va dir Zhang.

Mitjançant la modificació de la llei, el país espera imposar sancions civils, administratives i penals més dures als infractors i càstigs més ajustats als supervisors que no compleixen amb el seu deure.

Els infractors podran enfrontar-se a multes de fins a 30 vegades el valor dels seus productes, deu vegades per sobre de la llei actual. Si els productes valen menys de 10.000 iuans (1.600 dòlars), els involucrats poden ser multats amb fins a 150.000 iuans, davant els 50.000 iuans previstos en la llei actual.

El projecte de llei afegeix disposicions per castigar els propietaris dels llocs de producció que saben que s'estan realitzant activitats il·legals en la seva propietat, així com als proveïdors que venen substàncies il·legals als productors, sabent que s'afegiran als aliments. Els seus ingressos il·legals seran confiscats i poden rebre multes de fins a 200.000 iuans.

Sancions administratives, com ara la destitució, s'imposaran als funcionaris que no responguin a les emergències de seguretat alimentària.

Dijous, 24 de juny de 2014/ MoA/ Xina.
http://english.agri.gov.cn

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí